GreenCar
Styrsö Handel är ett Handelshus i skärgården! Styrsö Handel AB är projektutvecklare och fastighetägare med lång erfarenhet i både Göteborg och skärgården, närmast aktuell med två bostadsrättsprojekt på Styrsö. Byggnationen av fastigheterna kommer att påbörjas hösten 2012 respektive hösten 2014.
Styrsö Handel bedriver också flera andra långsiktiga projekt anpassade till skärgårdens speciella förutsättningar. Försäljning av elbilar är en av de senaste satsningarna och uthyrning av rum, tält mm pågår sedan ett par år tillbaka.

Styrsö Handel äger och driver även
Styrsö Bed&Breakfast

Vi ser också fram emot ytterligare fastighetsutveckling och byggnation av bostadsrätter. Vid intresse, kontakta oss gärna för mer information.
Varumärket Green Car ägs av Styrsö Handel AB För mer information om våra fordon, kontakta Bo Lindquist på tel 0707-43 46 96 eller maila till bo@styrsohandel.se
AKTUELLT

Välkommen till
Styrsö Handel AB!

Vi är ett Handelshus i skärgården där entreprenörskapet växer med full kraft. Genom en rad småskaliga projekt bidrar huset till en hållbar och miljövänlig utveckling av öarna i Södra skärgården.

Besök oss gärna!
Det är lätt att ta sig till oss från stan. Endast en kvart med skärgårdsbåten från Saltholmen till Styrsö Skäret, och fem minuters promenad från bryggan till Svante Orells väg 14.

Grenncars logotype
PASSA PÅ
Nu säljer vi ut 2012 års modeller till riktigt bra priser. >Läs mer


GREEN CAR STREET RUNNER
är maximalt utvecklad för miljömedvetna förare som söker ett alternativ med största komfort
> Läs mer
HYR SLÄPKÄRRA
Nu kan du hyra stor eller liten släpkärra.
> Läs mer
Styrsö Handel AB   Skäretvägen 55   430 84 Styrsö Sweden   Office +46 31 97 02 16   Fax +46 31 97 02 45   bo@styrsohandel.se